Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidvinkel-sittställning med datorn i "knät"!

Sitter med datorn i en viss vinkel, datorn vilar inte i knät, jag sitter i Lotusställning, och datorn stöttas upp av mina knän förvisso. Men det känns ståtligt, att sitta på detta vis, och ha sin bästa mekaniska vän, i "knät", får jag väl säga?
För det finns inget uttryck, som beskriver det bättre än så!
Det känns mjukt och tryggt också.




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-21 01:14



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Sitter dubbelvikt i halvdunklet som en gammal asgam med kisande ögon, nästan med hakan på tangentbordet.


Fällknivsställningen !

2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mim