Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Altitudens degeneration

Alltid på topp,

Aldrig på berg.

Förlusten är evig där
i vindens trägna grepp.




Fri vers (Fri form) av Philip K
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-01-22 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip K