Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmar av stål

 

Drömmar,
Man drömmer om ett liv
Och kärlek

Drömmar,
Av stål
Drömmer man och bygger sin imperiet med

Ögon,
Av stål
Ser man igenom

Kärlek,
Av stål
Leker man med och tro på

Liv,
Av stål
Lever man sin vardag och stolt över




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-01-23 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP