Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn

 

 

först var du bara en tanke i mitt huvud

en tanke som växte till ett beslut

när tiden var mogen blev du till

och jag kände att det hade hänt

att du fanns därinne i mig

att någonting höll på att hända

det var du som hände

 

ju mer du växte desto mer jag kände

vilket mirakel det ändå är

en ny människas tillblivelse 

att bära på ett liv

att känna dess rörelser

det var nånting så stort

 

så kom du då äntligen till världen

med ett befrielsens skrik

precis som det ska vara

när du låg där på mitt bröst

och jag såg in i dina mörka ögon

det vackraste jag sett

du undrade nog vem jag var

 

nu är du stora karl'n

med familj och barn

men för mig är du

fortfarande mitt barn 

om än nånting stort

jag önskar er allt gott

jag älskar er så

det tror jag ni förstår

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-24 10:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Äh, man har roligt en liten stund sen får man livstids avbetalning.

Jag har haft roligt fyra gånger he
2019-01-24

    Lolita95
så vackert skrivet, känner värmen
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP