Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömvärld

Älskar dig mer och mer för varje dag som går
Många pussar och kramar jag alltid får
Vi lever ju i drömmarnas värld
Och alltid hand i hand vi står




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-24 10:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bedårande!
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om tvåsamhet!
2019-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fin kärlek din text förmedlar!
2019-01-24

  ULJO
Underbara ord till din kära. Den personen måste ju vara överlycklig. Sådan kärlek.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP