Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckfelsnisse

 

 

 

tryckfelsnisse är en liten filur

som trivs i allehanda textur

 

han lägger till och drar ifrån

får dom flesta känna sig som fån

 

ibland han plockar med bokstäver

han inte alls tydlighet kräver

 

han trivs med att ställa till med hyss

han sprang förbi alldeles nyss

 

hans favorit är den enda

som inte är den ända

 

han myror i huvet på folk ger

när de på tangenter slår ner

 

ja, han är en riktig odåga

honom ska ni inte fråga

 

han luras ju bara

bara tokigt svara

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-25 11:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tryckfelsnisse är överallt
det gäller att ta det kallt

2019-01-25

  Kungskobran VIP
Orddelning är också kul
vad är t.ex. skillnaden mellan förkokt och för kokt.
2019-01-25

  Bodingen VIP
Tidningsankan är också en märklig filur he
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP