Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord skrivna med händer som passade ihop

 

De blev till en följetong...

Med speciellt värda rader. 

De föddes av kärlek men

dog, inte av den. 

De var något fint.

De var något vackert 

som krackelerade och

brast innan slutet var där. 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-25 17:57



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så berörande du skriver!
2019-01-26

  stefan.g

Mycket fin, speciellt så gillar jag rubriken. Blir berörd, blir medveten och följetången med dess innehåll tar tag, utan att orden glidit isär. Likt mosaik så formar de sin del, sitt sammanhang och slutet kan då bli början till något mer.
Mycket tänkvärd, i all dess helhet! :-)
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP