Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt

 

 

när vintern gett vika för våren

och tussilagon lyser gula

då syns inte längre spåren

i trädgården kan man pula

 

 

luften mättad med vårens toner

själen sitt lystmäte får

i anden man rofyllhet känner

på promenad man går

 

 

våren en glädjens tid

fylld av hopp och förtröstan

man blir aningen timid

inte alls som hösten

 

så nu väntar jag på våren

och all dess prakt

trots alla åren

den har mig i sin makt

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-26 11:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Man känner en längtan här

Ett stycke lyrik på snyggt rimmad vers
2019-01-27

  Bodingen VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2138956

2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP