Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart - Haiku

 

 

 

det svarta hålet

avgrundsdjupt och bottenlöst

dödslängtan dess eld




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-26 12:20



Bookmark and Share


  Per Drysén
Otäckt ställe man hoppas är täckt
2019-01-27

  Bodingen VIP
Huga, dit vill man inte frivilligt men man kanske inte får nåt val he
2019-01-26

  Kungskobran VIP
Om man stirrar för länge i avgrunden så infinner den sig
Kirkegard
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP