Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvisshet, med betydelse och betygelse!

Lägga handen vid...
någonting som håller på att skapas, i keramik.
Du stannar upp ögonblicket, för att uppmärksamma den begynnande skapelseprocessen.
Hela personen i keramik också...
Personen som håller på, med vilket skapande det än månde vara,
I det här fallet keramik...

Lägga handen vid...
Lägga handen på...
Ett kärleksagerande...

Som när någon nuddar din axel,
eller tar på din arm, för att betyga hur fin du är...
Eller tar din hand för att titta dig djupt in i ögonen, och betyga för dig sin kärlek...
Allt detta, en kärlekshandling, eller någon som tar på ditt lår, och du tillåter det...
Någon som leker med ditt hår, tar det i sin hand, behandlar det som olika tygprover, bläddrar från hårmassa till hårmassa, med samma...
Ditt hår.
The Rocky road...
Den skakiga vägen...
Grundbetygelsen är densamma, men handen skakar...
För att handen som lägger handen på, en kärleksbetygelse, skakar...
Så uppmärksammar du skakningen eller skakningarna, om så vara...
Mer än själva kärleksbetydelsen, i kärleksbetygelsen.




Bunden vers av Mim
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-26 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så känsligt berörd man blir av denna.
2019-01-26

  Poeten Salvador VIP
Fin bild
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim