Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet skall klinga-Tittut för vuxna!

Den vuxna leken Tittut...
Det sägs aldrig i leken, detta tittut, som från början var avsett för barn.
Däremot är en hand under ett svart tygstycke, i ett mörkt rum, och handen tas fram ur tygstycket, och ett ekande skratt hörs (Dator tomigraferat) först lågt, och sedan högre och högre, tills nästan all uppmärksamhet från åskådarna uppmärksammar skrattet mer än kroppsdelen under tyget.
Fler kroppsdelar filmas hos en naken, men endast en kroppsdel i taget, och under samma färgmässigt tygstycke. Dock större, eftersom alla kroppsdelar hos en människa inte är lika stora! Men aldrig skall det sägas Titt-ut. Det här är en vuxen lek, och en vuxengrej, och mellan raderna, skall detta titt-ut uppmärksammas! Och skrattet skall klinga, hos den fotokonst som råder!




Bunden vers av Mim
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-26 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha väl ordat.. Vuxenlek med titt-ut :)
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim