Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SE TILL ATT DÅ OCH DÅ DAMMSUGA RUNTOMKRING


SOM DAMM

 Dammsugade dig av mig

En ny fin matta klädde mig

Ny matta  som perfekt passar mig

 Som aldrig behöver dammsugas

Några är som damm

Alltid bör dammsugas bort runt omkring

Fina plagg alltid behövs

 

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2019-02-16 12:19



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Öknens Ros
hahha damm spride sig överallt men man måste ta hand om sig själv så att inte drabbas av damm ;)
2019-02-20

  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
TUSEN TACK FÖR DINA FINA ORD
yess alltid måste man dammsuga det oönskade dammet ;)
2019-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Dammet måste bort, lägger som en grå hinna som hindrar glädjen!
2019-02-17

  Öknens Ros VIP
När våren och solen kommer ser man allt damm. :(
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP