Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket jag

Jag ligger på en äng av blommor likt stenar
En del är röda
En del är blå
En del är gröna
En del bär alla färger
Jag saknar inget, min kropp och min syn tillåter mig tillhöra allt
Mina ögon är stängda, allt är fridfullt, allt är som det ska
Men när jag öppnar mina ögon, kommer jag sakna allt jag har




Fri vers (Fri form) av Karl Göte Simon Eriksson
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-01-26 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Göte Simon Eriksson
Karl Göte Simon Eriksson