Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Kärleksbevis

Kristalliserad is i dammen
Söndag och morgonbris
Sann kärlek kort och koncist




Fri vers (Fri form) av Karl Göte Simon Eriksson
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-01-26 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Göte Simon Eriksson
Karl Göte Simon Eriksson