Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid grinden din

 

 

Jag såg dig nere vid din grind

du talade med en man

det var inte jag.

 

Kunde inte heller vara det

för jag var långt bort

på en annan plats.

 

Men jag såg er två

som om jag var där.

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-27 01:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sådana upplevelser kan man få vara med om...fast det kan nog kännas lite konstigt...
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP