Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett avslutat kapitel.

Paniken på öppenpsyk(en)

Panik är ordet på mitt mående men ändå är ni inte förstående.
Vad ska man göra för att bli friskförklarad, det är frågan men ingen svarar.
Hur kan ni undgå att se min förtvivlan, när jag har strävat så jävla många mil på egen hand.
Det kanske är dags att klippa våra band och gå åt varsitt håll, för ni har ändå noll fucking koll.

Jag klipper våra band för vi har ändå inge’ gemensamt.
Farväl dumma jävla klinik, jag står ändå inte för er psykopati.

Eller ses vi kanske igen?
Först får ni ta och sparka gubben.

S.Turesson




Bunden vers (Rim) av S.Turesson
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-28 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson