Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min efterlängtade son.

Hej,
min älskade lilla son, jag längtar så efter dig.
Jag går sönder lite varje dag för jag närmare mig inte dig och det gör så ont i mitt hjärta.
Jag önskar dig redan så mycket, och jag önska att du va här hos mig, jag önskar och hoppas att vi får träffas en dag ??
Det gör ont i mitt hjärta och själ att jag inte ens är i närheten av att träffa dig, men jag lovar att på något sätt kommer vi att träffas ??
Vi förtjänar att träffa varandra och jag ska göra ditt liv helt underbart, det lovar jag dig ??
Min älskade son finns inte ens, men i mitt hjärta finns han redan och jag längtar så efter han.
Jag hoppas snart min dröm går i uppfyllelse.




Prosa av S.Turesson
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-02 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson