Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fånga en fjäril.

Även om du fångar den allra vackraste fjärilen, är det då säkert att livet är komplett?
Om du skulle få precis allt du tror att du önskar, är du då nöjd?

Jag tror aldrig att man nöjer sig helt, för även om livet är fantastiskt så saknar man något?
Eller?

Varför nöjer man sig inte när man vet att livet faktiskt är bra nu?

Dumma jävla människa, varför är du aldrig nöjd?
Vore det bättre om du satt på gatan helt tomhänt?

Jag tror att folk som knappt något har är mycket mer nöjda än de som har en massa...

Att fånga en fjäril är tyvärr inte svaret på allt.

S.Turesson




Prosa av S.Turesson
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-05 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson