Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilket djävla liv?

 

Medan du sover sund och fyller på en ny energi
Ligger jag vaken i min säng tömmer på energin

Medan drömmen sund faller
Ligger jag vaken i min säng

Medan orden sover
Ligger jag ångestfylld vaken i min säng

Vaken är jag under natten… skrämmande minne
Vaken är jag på dagen … förvirrad känsla

Tortyr känslan, upplevelsen i fångenskapen 10 år
Kräver av mig vara vaken under natten

Förföljelsen och hot till livet
Sverige ej ger mig skydd och trygghet

Vilket djävla liv?
Vilken djävla natt?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2019-01-29 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP