Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung - Haiku

 

 

snön sig sänker ner

över tyngda axlars ok

våren långt borta




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-29 12:32



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
...och sommaren ännu längre bort...
2019-01-29

  Per Drysén
Vintern är djup
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP