Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer med det

 

 

 

alla dessa lögner

genomsyrade dagarna

fläckade de gulnade tapeterna

de gapande gardinerna

 

ett leende som fastnat i en grimas

över livets jävlighet

hon svor ve och förbannelse

över sin egen otillräcklighet

 

som kramp i kroppen

stelnad i vax

hårdnade hon gradvis

tills hon inte längre kände nånting

 

det höll henne uppe

tills hon slutligen insåg

att tåget hade gått

hon stod ensam kvar på perrongen

ensam men stark

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-29 14:20



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
jag gillar rytmen

i texten, anar att det är något

självupplevt, på ett eller annat sätt
2019-01-30

  Bodingen VIP
Då är vi gamla klasskompisar, jag gick också på LHS.
2019-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Starka ord, om lögners inverkan på själen. Hårdhet får bli ens försvar.
2019-01-29

  Fulbergarn
stark text
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP