Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag göra nu?

jag reste genom sol och snö
långt, krångligt
för att hjälpa min gamla pappa
och vara med honom
hans allra
sista tid i livet

jag mötte ett förfärligt monster

vad ska jag göra nu?




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 247 gånger
Publicerad 2019-01-29 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman