Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text om ingenting!

En text om ingenting

En text om något som inte finns

En text om texten

Kanske någon förstår resten?

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-01-30

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-30 09:52



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
En paradox helt enkelt. :)
2019-01-30

  StinaJ VIP
Härligt. En text som väcker nyfikenhet.
2019-01-30

    ej medlem längre
Kan inte låta bli att dra på smilbanden av dina ord!
2019-01-30

  Rise Little One
Du skapar en text från ingenting!
2019-01-30

    ej medlem längre
Ingenting...
kan ibland vara
större
starkare
viktigare
och omfatta
allting
speciellt i kärnfullt
uttryckt form

2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Ingenting kan vara någonting
beror på hur vi ser!
2019-01-30

  Solstrale VIP
Japp!
2019-01-30

  ULJO
Ingenting är i alla fall någonting
2019-01-30

  Maria Sundelin VIP
även ingenting är någonting om vi uppmärksammar det
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin