Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skridsko - Haiku

 

 

 

på skridskobanan

barn och vuxna tillsammans

stapplande åker

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-30 16:33



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Jag ser bilden
2019-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Vinterhaiku, på hal is. Fint diktat!
2019-01-30

  Per Drysén
Länge sedan nu på isen
2019-01-30

  Bodingen VIP
Ja du, svanskotan har fått mycket stryk he
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Övning ger färdighet, minns när jag åkte skridskor första gången det var inte så lätt som det såg ut!
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP