Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Queen of your heart

 

 

I`m your queen

queen of your heart

you're my only desire

you're like fire 

hot and wild

but also mild

your love is forever

forever I'm your queen

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-31 09:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
And your King
He will sing
A lullaby för you
Because it's true
He love only you!

Inte lätt att rimma på englischa
Bra jobbar :)
2019-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Well written in English!
2019-01-31

  bohemen VIP
Käckt att rimma på engelska!
Det är en bra övning...
2019-01-31

  Bodingen VIP
Not a dramaqueen I'll suppose
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP