Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obegränsat utrymme!


Utifrån text sett, en bild med tusen ord eller fler.

Utifrån Texten sett.
Det är just det.
Inget problem, fastän jag får det att låta så!
Jag ser på äldre dar...
Mycket mer,
Mycket fler bilder ...
Än text.

Hur kommer det sig?
Har det visuella i mig sovit så länge, att det nu vaknat till liv?
NEJ.
Intuitionen som alla pratar om, den är här nu!
Visuellt.
För mig.
För alla?
Yes Or No?




Bunden vers av Mim
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-31 16:20



Bookmark and Share


  danne //
ett komplement kan en tycka om bilden är dessutom skapad av en o samma blir det en dimension av oändliga möjligheter , kanske därför en själv tycker att de underliggande sinnena, känslorna upplevelserna blir extra tydliga på ett individuellt plan.

men som betraktare ger den andra meningar , betydelser, svängningar

Mim visst är vi kneppiga tossigaste djur som funderar på stora som små ting, det gillarjag med dig!
:) grymt heja heja fortsätt skriva
härliga du!
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim