Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokförslag till mig.


Intuitionen som alla pratar om!

Skriv om deras intuitionshistoria.
Hur kommer de i kontakt med den?
Visuellt?
Röst?
Känsel?
Eller något annat sätt.




Bunden vers av Mim
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-31 16:22



Bookmark and Share


  danne //
kanske ligger ett å annat dolt sinne begravt där som man inte riktigt ser!
bara en tanke som slog mig.
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim