Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollin Mudin!

Rollin Rollin`
Coola Stora Orden!
Coola Stora Ord!
Bestäm dig någon gång...
Ibland min styrka. ibland min svaghet.

Mudin`
Mudin`

Rollin`
What can you roll in?

Mudin Mudin`
A little answer, to what you can roll in`

Mudwrestling, Mudwrestling`
With your self.
Bloatin in Mud`
Freedom in mud`
Things in mud`

The most beautiful things in mud.
Can you imagine?
Pompeji, inspired by Pompeji.
But it was a disaster....

Was it?
But not for me personally,
That`s why it`s not a disaster for me.
Not personally.
It doesn`t stir my feelings around.
Or maybe it does?
If I have my Empatique glasses on?!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-02 12:28



Bookmark and Share


  danne //
Riktigt vass å fräsig text Mim, nästan så jag kan höra musik till din text å det vill säga är kanon nä super coolt .
En riktigt aha upplevelse..

Mim en helg kram du får av mig
:)
/Danne
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim