Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Spa, jag är hemma!

-Sitter på Spa!
-Va?Jag förstår vad du säger, men jag trodde att du var hemma!
(För att du så ofta är hemma)
-Hur är det på spa:et idag?
-Jaså, vad jag gör, och inte hur jag mår?
-Det är väl likhetstecken mellan dessa frågor?Du vet vad jag menar!
-Jag sitter med mina nakna fötter,mot ett lagom kallt golv. Ett golv som ger en effekt av att man verkligen känner sina fötters trötthet, och samtidigt är det så skönt, för att kylan dämpar...
-Ljudet?
-Låt mig prata till punkt! Kylan både dämpar fötternas trötthet och gör mig påmind om den, här sitter jag med mina fötters bara hud,och känner hur de pulserar av trötthet, samtidigt som konturerna gör sig påminda mot golvet.
Är det så här att vara på Spa? Då vill jag vara det oftare, och det kan jag, om jag bara får mina fötter trötta! Min vän, du hade rätt...
Jag är på SPA.
Jag är HEMMA.




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-03 02:03



Bookmark and Share


  danne //
Tänker de lämnar fotavtryck lika så på ett kallt golv, visst kan man ta hand om sig hemma hemma, dock kanske inte tröttheten släpper lika enkelt , men man slipper annat stoj runt sig! Mim borta bra men hemma bäst.

2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim