Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tarmars Mmande och hån!

Ligger i min säng.
Magen låter som ett mm, som någon som håller med om vad jag säger, med den förbehållningen, att jag inte sagt något!
Helt plötsligt låter det inte som att magen håller med mig längre, jag får ont i tarmarna.
Ackars Tarmar!
Ack Tarmarna!
Jävla Amalia!




Bunden vers av Mim
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-03 06:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gör magen glad igen, lyssna på magkänslan ;)
2019-02-03

  danne //
vårt känslosäte lr vår inre kompass som någon klok person sagt till mig , magen ska man sköta om och vårda, den är viktigt och är klok, synd bara att vi struntar i den ibland. :)
Mim jag tror du har en kanon fin dialog med den vanligtvis när den inte känner sig retlig!
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim