Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände för att printa ned något inatt, kanske inte nåt direkt vettigt, men iallafall. :)


Stapeldiagram och labyrinter

_______________________

När skuggorna simmar längs golvet

genom taggtråden

simmar tankarna bakom

stålgaller

vindarna skriker

vakna

allt är fel tid

saker jag gör

eller inte väljer att göra

staplar upp smärtorna på varann

och jag som bara vill ha den där

äckliga harmonin

utan krångliga labyrinter

svårlösta gåtor

som ändå inte är någon mening

att lösa

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-04 03:25



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Bra och stark text! Känner igen så mycket i det tysta drama du beskriver!


2019-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra dikt med igenkänning. Harmoni kan vara en svår sak att finna.
2019-02-04

  ULJO
En text med stort djup.
2019-02-04

  Lars Hedlin
Väldigt bra djup och stark!
2019-02-04

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP