Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låter snön


Läka mig


Snön täcker mina öppna sår
som ett stort förband

Hoppas att de läker
annars förblöder jag



till våren..




Helena 2019-02-05




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 327 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-05 07:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snötäcket är ett förband för många, också naturen. Hoppas Du också för hjälp. Jag skickar ett fång förband till dig.
2019-02-05

  stig wikman
Så underbart , Helena.
Såren kommer att
läkas när knopparna
tränger upp ur jorden.

KRAM Å APPLÅD .
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW