Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång gör lika ont

Varje gång
gör lika ont
lyckas inte återskapa
lindringen
kan inte komma ihåg
hur trösten känns

Glasväggarna är borta
– glassplitter under huden

Oron är en del av mig
ett eget område
nästan helt orört

Min rädsla för lycka

Det går så fort
att radera
nummer
namn

 




Fri vers av Ananas
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-05 18:59



Bookmark and Share


  Linda Åkesson
Vackert och starkt, stor igenkänning!
2021-03-28

    ej medlem längre
Wow! Där fick du till det! Fantastisk dikt!
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas