Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och de andra

Det är all gråt
bakom solglasögonen
på tunnelbanan
det att jag hackar sönder mig själv
för jag är dålig när jag är trött
enligt min logik
jag måste orka dubbelt så mycket som alla andra
trots att jag redan kämpar fyrdubbelt
fly hem för att jag måste gömma mig
försvinna från omvärlden och alla människor
men det är jag som dömer mig själv hårdast
medan alla de andra kan se mina förmågor
alla andra kan se att jag har ett liv att leva
medan jag bara ser allt det svarta




Fri vers av Ananas
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-06 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas