Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handen

handen
som ger rosor
har ärr




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 263 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-02-06 23:11



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tål att tänka på.
2019-02-16

  Bodingen VIP
Poff! Där satt den, kan tolkas på lite olika sätt, that's real poetry.
2019-02-11

  Minkki VIP
kärnfullt
2019-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Kortdikt med stort och mänskligt innehåll.
2019-02-07

  Per Drysén
Ärren visar givarens insats för kärleken
2019-02-07

  Kungskobran VIP
Handen ger handen tar
söker det som finns kvar
av värme och kärlek
bort från svek och smälek
Söker sin i din
finns den ännu kvar
naken utlämnad och bar
Hittar den fram
tilbaka till din famn
ännu en gång
till kärlekens sång


2019-02-07

  Svartsilver
fin formulering som verkligen blir en text av poesi.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson