Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en smekande dialekt

 

Jag talade med dig idag,

du lät som vanligt. 

Jag tycker om din röst och

hur du talar till mig. 

Du berättade om sånt jag 

känner till och jag njöt av 

varje ord. 

De klättrade rakt in i

avståndet och snuddade så

vid mitt öppna hjärta. 

Vi är inte vilka som helst, vi. 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-02-07 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk att få komma så nära varann trots att det ”bara” är ett telefonsamtal. Att orden ”klättrade in”. WOW!
2019-02-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint skrivet.

Klingar i nära samtalston,
som i ett samtal med en omtyckt närstående.
2019-02-09

  Larz Gustafsson VIP
"Du och jag
är vi ett annat slag?"
(Bo Kaspers Orkester)
2019-02-08

    ej medlem längre
Så fin..den som är mottagaren till denna text, om någon, är en lycklig person..
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP