Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig



Bakom stängda läppar

säger du de ord

jag mest av allt

vill höra.




Övriga genrer av Deddis
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-06-20 13:18



Bookmark and Share


  Manal
vackert.
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis