Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraschlandning, men landa mjukt i sådana fall.

Hälsan kommer först. det borde den göra!
Jag tänker inte på det, när jag tillämpar attraktionslagen, och sedan kraschar jag.




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-08 13:13



Bookmark and Share


  danne //
Ok låter som en tuff tuff landning, hoppas att det blir bättre Mim.
kram /danne
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim