Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IMP en konstnär ! ! En NYMF av hög klass! Du är Venus som i vardagen är hård mot mig, hon jag älskar.


Du med strängarna

 


Du ambitiös, min motsats, skön som en nymf är du bara.


Tryckt tät emot sargen, hårtopparna slår som vågor emot höljet.


Handlederna vilande uppe i luften, nedan tittar klaviaturens stig. 


 


Med noggrann, nätta tryck från dina fina spretiga toppar.


Resonansen tar en med till något, fängslar en djupt.


Tills strängarna släpper loss ”the sound”.


 


Den enda själ som är närvarande, 


så det är till mig du skänker denna musik.


På ett erotiskt laddat sätt frigör du något i mig.


 


Du klär av mig,   naken blir resultatet.


Du har en eld,  eros pil bränner ,svidande , sårbart är denna blandningen.


Din blick är kall och sval.




Fri vers (Prosapoesi) av danne //
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-09 19:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så ytterst talande för mötet som fyller lyssnaren av något totalt. Som att lyssna i symbios där allt runt omkring inte längre finns. Men så tar det slut och då är allt borta eller overkligt. Du beskriver det bra, så det känns, med små delikata detaljer. Tanken slår mig att det här går att känna igen i en relation, så länge musiken mellan två ljuder så går ett liv att dela. Tyckte om att läsa.
2019-02-11

    ej medlem längre
Som musik i mina öron, ljuvligt. Varför kall och sval blick?
2019-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nog kan musik påverka oss alltid, på ett eller annat sätt...bra skrivet...
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //