Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min älskade ängel.

Du ville ofta luta dig mot min axel och få vila en stund.
Du älskade att bara få vara i min närvaro och jag älskade att du ville vara i min närhet.
Det bästa med oss var att vi kunde titta på varandra utan att säga något men ändå förstod vi vad vi menade, det räckte att se varandra i ögonen så visste vi bara.
Det är lätt att göra dig stolt men svårt att du inte är med så jag kan visa dig allt, din vägledning var viktigast för mig.
Jag önskar så att du kunde vara med på min resa, jag vet att du är med mig på något sätt.
Jag tappa mig själv när jag förlorade dig, men jag har hittat tillbaka igen Ubbe, du hade varit så nöjd.
Det är en ära att få haft dig i mitt liv, tack för det min bror.

Min älskade ängel, jag saknar dig så.



S.Turesson




Prosa av S.Turesson
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-09 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson