Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Så skört, så vackert är livet
det vi tar för givet

Vi vandrar vår väg
som utstakats
av omgivningsinflytanden
balanserande på en knivsegg

När som helst
riskerar vi att falla ner i avgrunden

Ta hand om ditt liv, varje dag




Fri vers av AA VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-10 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP