Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Versioner av historia! Versioner av personen!

Mina förslag;
Göra en kortfilm- Det som inte kändes, men ändå blev. Hur man kan tolka signaler fel och göra en historia/kärlekshistoria av det.

Bags in place. Tänk dig lagom stora jutevävsäckar, som; Bags på kroppen, börja med en liten säck på huvudet. Ungefär i storlek med huvudet. Varje Bag, med kroppsdel-Stillfoto. Svart vitt fotosession.

Lifehistory.
Meaningless or with a meaning.
What makes a person?
Junkyard. In my yard is...
Everything with grass. Lift it up, and you will see what is hidden.
Some things.
Some things. Otherwise with it all.

Ryck på axlarna;Stumfilm; Otherwise with it all! Texten som tankebubbla på väggen, så att när hon lutar sig med ryggen och kroppen mot väggen, så syns bubblan ovan henne, som att hon tänker den. Väggen är grå, tankebubblan är vit, med svarta bokstäver.

It was a to big exhibition. Filma allt som du vill ställa ut, vardagsprylar som makes or helps a person.





Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-10 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim