Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lekplats är inte alltid en plats för lek

 

Minnena leker intensivt med 

olika lekars syfte.

Det gömmer på skratt som 

ekar längs minnet. 

Skrattet byts ut mot andning, 

och hjärtslag. 

Hon minnas...

Slagen av tanken om hur livet 

förändras. 

Svaren frestas av nya frågor 

som vill leka. 

Leken blir avbruten medan nya

regler byggs.

Hon försöker räkna ut allt och 

allas resultat. 

Hon och Någon har förlorat. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-11 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP