Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am not yesterday!

 

Don’t dwell I memories fro the past

Take a piece of “the her and now”

 

It’s funny how the colours shift

Its time to realize; Now

I am not yesterday

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-02-11




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 266 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-02-11 10:08



Bookmark and Share


  Rise Little One
Stark påminnelse
2019-03-17

  Suzie B VIP
Fint uttryckt! Man ser framåt.
2019-03-03

    ej medlem längre
Med insikten är halva steget till förändring taget. Föränderligt är livet. Fint så.
2019-02-25

    ADI Nehlin
Gott att få insikter
2019-02-17

  StinaJ VIP
Insiktsfull text. Livet är här och nu.
2019-02-13

  Margit Grell
Fin insikt!
2019-02-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Precis så! Fint förmedlat!
2019-02-12

  lila fjäderblomman VIP
Tack för påminnelsen!
2019-02-12

  Maria Sundelin VIP
Bra insikt
2019-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Tiderna förändras och så gör även vi!
2019-02-11

  morgonstjärna VIP
vi lever i nuet står på plattformen från dået. erfarenheterna som får oss att växa mot ljuset i framtiden

liksom fröet sträcker vi oss mot gryningen

fint skrivet
2019-02-11

  ULJO
Bra skrivet.
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin