Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara en tidsfråga

Det är bara en tidsfråga
innan sanningen kommer fram
Innan verkligheten visar
vilken åsikt som var sann

Vi kan envisas och slåss
om vilken åsikt som är rätt
Men har vi någonting i skallen
gör vi på ett annat sätt

Vi kan lyssna på varandra
och försöka att förstå
Vilken åsikt som är rätt
lär vi upptäcka ändå

Det är bara en tidsfråga
innan sanningen kommer fram
Innan verkligheten visar
vilken åsikt som var sann




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-12 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström