Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du unge man.. Klarheten

 

Jag är på väg mot ingenstans
Oklarheten
Osäkerheten

Visar inga ledtråd för min väg

Suddiga är mina ögonblickar
Darriga är mina ben
Skakliga är mina händer

Visar och leder till oklarheten

Ensamma är mina tankar
Vemod är mina känslor
Bruten är min själ

Ett steg närmare till vilsenhet

Oklarheten och åldrandet
Åldrandet och den värdiga livet
Den värdiga livet och samhället

Delar på ansvaret på en människans liv

Oklarheten i drömmen
Oklarheten i existensen
Oklarheten i meningen med livet

Leder till ett katastrofal liv och total kollaps

Du som UNG!
Njut av den klarheten som du har i ditt liv nu
Njut av drömmen till siste droppe

Och glöm aldrig att åldrandet kommer till dig senare

Var human!
Var medmänsklig!
Var förstående!

Att kränka en äldre är lika med att kränka sig själv

De äldre!
Är din måste framtida åldrandet
Är du själv!

Så lev med respekt till din framtid…. Åldrandet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-02-13 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP