Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPINDEL, SPINDEL PÅ VÄGGEN DÄR

 

På solbelyst putsad vägg

ett spännande konstverk

 

intrikata mönster

av gamla spindelnät

 

glänser i solskenet

innan fukten torkat

 

snart spinner spindlarna

med ny kreativitet

 

för goda fångster




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-13 18:03



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
spännande och poetisk text - det gamla mot det nya - snart vår - ny kreativitet
2019-02-15

  M.Eta
Fantastiska djur, men som skrämmer många!
2019-02-13

  ULJO
Spindlar är nyttoinsekter.
2019-02-13

  Feliaxel VIP
Spindlar är fantastiska konstnärer
2019-02-13

  Öknens Ros VIP
När sol skiner på daggdroppsfyllt spindelnät är det som vackraste konstverk.
2019-02-13

    ej medlem längre
Hu, ja. Fast de får passa sig så inte näten tar skada av kaffe, bara. ;-) NASA gjorde nämligen tester på spindlar, för att se hur de väver sina nät när de fått olika preparat i sig. Mest urspårat påstås nätet bli på kaffe. Det var då jag funderade över hur kaffe påverkar oss människor... Kan inte låta bli att tänka på det där när jag ser spindelnät, speciellt om de inte är symmetriska och fina.
2019-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Spindlarna är som vi, längtar ut i vårvärmen!
2019-02-13

  Niliboy
Ja, å katten spinner den också å vi som väntar på lön å pension!
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP