Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydligen är det här en hjärtlig dag

 

Så många hjärtan 

och så många bärare av dem

Så många hjärtan utan bärare 

som hänger nära mitt. 

I minnet väl bevarade 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-14 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP