Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklaringen av ett par skor

 

 

Det finns skor som varit i Italien

med hon som trädde sina fötter däri.

Det är samma skor som mött

Stockholm och många andra. 

Det är skor som gått många steg 

och hon som trädde sina fötter däri

börjar ana att resan är slut. 

Inte utan saknad, inte utan minnen

av regn och en smekande sol. 

Hon betraktar det som tagit slut. 

Hon känner tacksamheten vinna 

över saknaden och hon tar emot 

nya dagars öppna fält. Inte utan 

förlust och aldrig utan vemod men 

med nya perspektiv... 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-15 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP