Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kryptisk

 

Kärleken är kryptisk
Bara
Hitta första ledtråden

Livet är kryptisk
Bara
Hitta första kontakten med livet

Drömmen är kryptisk
Bara
Våga äventyra

Musiken är kryptisk
Om
Man kan njuta av den

Teatern är kryptik
Och
Vill man spela med hela sitt liv

Baren är kryptiska
Och
För att förstå dem måste man tänka som ett barn

Leken är kryptiska
Och
Det finns barnlek och vuxenlek

Döden är allra svåraste kryptiska gåta
Och
Ingen i världen kan lösa upp den gåta

Än våra och enda skapare!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-02-15 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP